Home » TAN O’CLOCK
spraytan breda Tan O'clock spraytanstudio tanoclock logo

Haay Iedereen!

Wat ontzettend leuk dat je naar spraytan hebt gezocht en mijn site hebt ontdekt.
Ik zal even kort vertellen hoe TAN O’CLOCK Spraytanstudio is ontstaan.

Een paar jaar geleden miste ik wat uitdaging en kwam ik tot de conclusie dat ik naast werken bij de tandartspraktijk graag iets voor mezelf wilde gaan beginnen en ik wist ook gelijk wat! Een zonnebankstudio!
Ik werkte vroeger bij Sunsation, de bekendste zonnebankstudio van Etten-Leur en omstreken. Wat een geweldige tijden heb ik daar beleefd zeg! Zo ontzettend veel mensen leren kennen, veel bakjes koffie geschonken en iedereen liep altijd vrolijk en mooi gebruind de deur uit.
Ik wilde dat terug! die gezelligheid! en al die blije mensen omdat ze er weer mooi en stralend uitzagen door hun net verkregen kleurtje. Of juist niet want dan waren ze eigenwijs en zagen ze eruit als een kreeft!
al met al… Ik hield van die altijd gezellige sfeer!

Samen met mijn vriend, jawel! leren kennen bij Sunsation:), zijn we ervoor gaan zitten om een bedrijfsplan uit te werken. We stuiten echter al snel op een ‘probleem’… In diverse landen zijn zonnebanken namelijk al verboden en in België heeft de gezondheidsraad de overheid gevraagd de zonnebanken te gaan verbieden. Dit kwam wel heel erg dichtbij! Dan heb ik straks een gave zonnestudio gebouwd en kan ik hem strakjes weer gaan sluiten? Dat is niet wat ik wilde! Maar wat dan wel? Hoe doen die andere landen dat dan? Mensen willen toch graag een kleurtje?
en ja hoor! Ik kwam er snel genoeg achter! Tadaa!! Spray tanning it is! Spraytan is een veilige en verantwoorde manier van bruinen zonder schadelijke gevolgen van UV-straling door de zon en zonnebank en het ziet ernaar uit dat alle sterren de zonnebank al hebben verruild voor een spray tan.

Ik ben in de spraytan wereld gedoken en werd steeds enthousiaster! Ik heb ontzettend veel voorbij zien komen, van ontzettend lelijk oranje tot juist perfect gebruind! Ik heb me dagen en nachten ingelezen en ben uiteindelijk op zoek gegaan naar iemand die bekende mensen spraytanned. Want mijn gedachtegang was dat wanneer bekende mensen welke op televisie komen, in bladen staan en op instagram verschijnen, durven te spraytannen ik zeker weet dat ik goed zit! Ik heb haar gevonden en van haar geleerd! En ik ben dankbaar! Later heb ik me bijgeschoold via Amerika omdat ik een stukje theorie en troubleshooting miste en ik leer nu nog iedere dag bij van collega’s binnen de tanningsindustrie.

Met al deze kennis in the pocket ben ik TAN O’CLOCK gestart. Ik wilde graag een ludieke naam.
De klok staat voor klokkie rond; het hele jaar rond mooi getand!
EN het staat voor een soort ‘5 voor 12’. Want NU is de tijd om over te stappen op spraytan. Zeg vaarwel tegen zonnebanken. Tegenwoordig is er dus een betere en vooral véél gezondere manier om snel en mooi bruin te worden.

Dit is de toekomst! En ik wil mensen graag kennis laten maken met deze geweldige manier van bruinen! En ze een stukje bewustwording van de gezondheid meegeven. Want wanneer we er echt goed over na gaan denken is een spraytanbehandeling veel veiliger voor je huid, gezondheid en daarnaast veel hygiënischer.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie te mogen voorzien van een geweldige glow!

Big Smile,
Larissa


Zoek je iets?